Garizim 6 oktober ( Medlemskväll )

04E48B13-1638-4F74-B324-9B9AA33E81AE

Samtidigt som vi är otroligt stolta ber vi också lite om ursäkt för att detta evenemang annonseras med så kort varsel. Som plåster på såren erbjuder vi inte bara en upplevelse utöver det vanliga utan också en generös rabatt-kod som gäller året ut.

Garizim var här för ett par år sedan och trollband publiken med sina ljudlandslap som bildar morgondimmiga filmer i åhörarens inre. Filmer som berör , får dig att skratta , rysa , gråta eller bara vila. Nu är de på väg att spela in ett nytt album och besöker oss , inte bara för att generöst bjuda på detta spännande äventyr utan också för att få lite av Stationen Scen & Konsts  värme, intimitet och glädje med sig i inspelningsrummet. Ja, tillsammans skapar vi inte bara en händelse av musikhistoriska mått utan också historia i ”stora” lilla Bålsta!

 

Rabattkoden för medlemskap är : oktdec-17

För att bli medlem går du bara in i våran webbshop och lägger medlemskap 2017 samt biljetten till Garizim i varukorgen. Där kan ni också skriva in koden så dras hela 115kr ifrån summan. Bra va!

Har ni frågor så tveka inte att maila oss på Stationenscenochkonst@gmail.com

Välkomna !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>